ПРАВИЛА НА ФОРУМА

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 11
  Join date : 27.11.2008

  ПРАВИЛА НА ФОРУМА

  Писане  Admin on Пет Фев 05, 2010 11:22 pm

  "Когато ние, като отделни индивиди, се подчиняваме на законите, които ни наставляват да постъпваме по един или друг начин с оглед на благото на общността като цяло, с това косвено помагаме да се увеличи щастието на всички човешки същества. " Аристотел

  1. Писането на кирилица е задължително. Все пак сме преди всичко българи.
  2. Задължително се придържайте към темата по която се пише в дадения форум.
  3. Всяка тема превърната в "ЧАТ" ще бъде заключвана.
  4. Не пускайде два поредни отговора в една тема, просто редактирайте предишния.
  5.Рекламата от Ваша страна на сайтове,форуми и т.н е НАПЪЛНО забранена!
  6.Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.Постове, излизащи извън рамките на изискването ще бъдат трити или редактирани.
  7.Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.
  8.Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора й (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата.
  9.Желателно е да се обсъжда само по зададената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум
  10. При нарушение на правилата, модераторите на раздела са длъжни да реагират адекватно.
  Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

   В момента е: Съб Фев 24, 2018 6:28 am